FAQ

Zet-/drukfouten

Het kan onverhoopt voorkomen dat er zet-/drukfouten op deze website staan. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Uiteraard doen wij ons best dit te voorkomen.

Openingstijden

Je kunt ons alle dagen mailen en online bij ons bestellen. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00u. (Uitzondering hierop zijn spoedbestellingen voor begrafenissen, deze graag zo spoedig mogelijk telefonisch melden).

Betalen

Bij Hip & Glitz kun je betalen via IDeal. De betalingen via iDeal worden verzorgd door MOLLIE. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij de betaling hebben ontvangen én als de bestelling is verzonden.

Hip & Glitz maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderings-methode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantgegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Zo betaal je altijd 100% veilig.


Verzendkosten

Nederland brievenbuspakket: €4,75 tot 2 kg  (max. 38×26,5×3,2cm)                                                                                                                                              

Nederland: €7,50 tot 10 kg (max. 100x50x50cm)
België: €9,75 tot 2 kg (max. 100x50x50 cm)
Voor grotere afnames/andere volumes zijn de verzendkosten in overleg.

Breekbare producten verpakken wij zo goed mogelijk. Wij verzenden deze producten echter op eigen risico.

Afhalen
Het is mogelijk om je bestelling af te halen bij Hip & Glitz in Rosmalen. Maak hiervoor de keuze ‘afhalen’ bij betaling. Vanzelfsprekend betaalt u hiervoor geen verdere kosten.

Verzenden buitenland
Bestelling naar het buitenland verzenden? Dat kan! Je kunt hiervoor contact met ons opnemen of dit aangeven bij de opmerkingen, zodat wij voor je uit kunnen zoeken wat de verzendkosten en levertijd zijn.


Levertijd

De bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Wij sturen een ontvangstbevestiging per e-mail zodra wij de betaling ontvangen hebben en zodra de bestelling verzonden is.

Gewone verzending: wij verzenden de bestelling, indien voorradig, uiterlijk binnen 3 werkdagen, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven in de mail. Wil je dit voordat je bestelt zeker weten, of weten of het wellicht sneller kan, bel ons dan gerust! Wij werken momenteel voornamelijk met TPGpost.
Spoedverzending: op werkdagen vóór 12.00 uur besteld en betaald =dezelfde dag verzonden, indien voorradig!  (+€3,50).
Neem hiervoor altijd eerst even contact op via telefoonnummer 06-43158763.

Op de hoogte stellen
De dag dat wij de bestelling aanbieden bij de post, krijg je per e-mail een bericht.  Voornamelijk TPG Post verzorgt voor ons binnen Nederland de bezorging van onze pakketten.

Retourneren

Omdat wij gepersonaliseerde producten verkopen is het bij ons NIET mogelijk de producten te ruilen of retourneren.

Bij vragen kun je contact opnemen met de klantenservice: 06-43158763, tussen 09.00 en 17.00 uur of mailen naar marleen@hipenglitz.nl. Wij streven ernaar binnen 24 uur contact op te nemen.


Niet tevreden?

Wij streven naar 100% tevredenheid. Om hier zo goed mogelijk aan te voldoen, vragen wij contact met ons op te nemen wanneer je niet tevreden bent met je bestelling. Wij ontvangen graag het factuurnummer en een omschrijving van de klacht. Als het een zichtbare klacht betreft, dan vragen wij een foto van het desbetreffende product. Neem contact op met de klantenservice via marleen@hipenglitz.nl of bel naar 06-43158763.


Wasvoorschriften

Voor bedrukte kleding geldt:

  • Wassen (binnenste buiten) op max. 40°C fijne was / wolwas programma (bij fc prints)
  • Niet in de droger en niet chemisch reinigen
  • Geen bleekwasmiddel of wasverzachter gebruiken
  • Binnenste buiten op lage temperatuur strijken

Lettertypes

faq

Bedrukken

Bij Hip & Glitz werken we standaard met een flexfolie voor het bedrukken van kleding. Dit is een gladde folie. In veel gevallen kun je kiezen voor bedrukking met flock- of glitterfolie tegen een kleine meerprijs. Flockfolie is een folie met een zacht, fluweelachtig uiterlijk. Het oogt luxer dan de gladde flexfolie. En de glitterfolie is zoals het woord al aangeeft een feest van glitters.

Overzicht kleuren bedrukkingen

Flexfolie

faq

Flockfolie

faq

Glitterfolie

faq

Vinyl

faq

Op zoek naar een andere kleur folie? Neem contact op, andere kleuren zijn beschikbaar in overleg.